Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

ÄLGPARK

Här möter du ståtliga älgar och har chansen att komma riktigt nära älgarna. Flera fototorn utmed publikområdet som är handikappanpassat. Kom gärna vid morgonmatningen kl. 10.00. Då är älgarna speciellt aktiva och lätta att fotografera och filma!

Älgpark-LAGANLAND belägen direkt vid E4:an, 10 km norr om Ljungby (Småland). Sväng av E4:an vid avfart 81 LAGANLAND. (Tydlig skyltning vid vid E4:an.) Ingång/entre via Laganland Turistbyrå & Sweden Shop.

Besök hemsida

BUTIKER

Sweden shop

Här i Sveriges största älgshop finner du så gott som alla förekommande älgsouvenirer och produkter med anknytning till älg.  Alltid ett stort bassortiment som ständigt utökas med nya "älgprylar". Laganland Sweden Shop erbjuder även ett brett sortiment av sverigesouvenirer med bl.a. troll, tomtar, vikingar, dalahästar m.m. Glas och keramik från vårt landskap Småland är alltid populära presenter. Men vår specialité är ÄLG!

Besök hemsida

Jaktia & Motorservice lagan

Motorservice i Lagan AB driver en fullsorterad trädgårdsbutik med tillhörande serviceverkstad där vi reparerar alla märken. Vi säljer flera av de ledande varumärken som finns på marknaden både vad det gäller maskiner och tillbehör.Vår butik ingår också i Jaktia-kedjan, vilket innebär att vi har ett fullt sortiment för jakt, fiske och friluftsliv. Du kan förvänta dig god service och bra bemötande av personal med stor erfarenhet från branschen.

Besök hemsida

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.